I dag var en stor dag i klubbens historie – vi fejrede klubbens 10. fødselsdag!
Klubben blev stiftet den 2. april 2009 – utroligt, hvor hurtigt tiden går.

Klokken ni mødtes 24 medlemmer for at spise fælles morgenmad.
Der var højt humør og stemningen blev mere og mere festagtig.


Vi havde inviteret fotografen Helga Theilgaard, som begyndte klokken 10 med sit foredrag om projekter.

Det var meget spændende at lytte til hendes oplevelser og tankegange om relationen til de mennesker, som hun portrætterer, og det blev understøttet af hendes delvis meget kunstneriske billeder.

Efter en pause fortsatte hun og så blev det mere og mere tydeligt, hvad hun mente da hun startede sit indlæg med at sige, at fotografiet er et sprog, som udtrykker følelser, stemninger osv.
Det blev ret indlysende hvorfor hun tager billederne på denne måde.


Så kommer man til at tænke: “ok, nu har jeg nogenlunde styr på kameraet – men det her kræver jo en helt andet tankegang, dvs. man starter næsten fra nul igen”…

Men netop det er spændende – at komme ud af sin komfort-zone, tænke anderledes og så lave helt andre billeder, end man normalt plejer.

Og der er jo fantastisk! Det er altid godt at bliver inspireret til noget nyt og åbne sig for noget helt andet, usikkert og nyt.

Til sidst fik vi en opgave fra Helga, som vi skal aflevere efter ca. 4 uger og præsenterer det på en klubaften.
Det bliver sikkert spændende.

Som en ny aktivitet fra starten af efteråret vil vi i klubben have en foto-opgave hvert måned (Monica sørger for emnet) – alle medlemmer, som har lyst til det, kan deltage.

Helgas foredrag blev afsluttet klokken 13, og så ventede vi mens vi hyggede os for buffeten, som kom klokken 14.

Det var meget dejligt at spise sammen, snakke og have det sjovt.

Til sidst ryddede vi op sammen (særlig tak til Bodil og Birgit Olsen) og sagde “Mange tak for denne fine jubilæums-dag!!!


Her kan du se alle billeder fra workshoppen:

[justified_image_grid preset=2 thumbs_spacing=5 row_height=150 link_title_field=off img_alt_field=off download_link=no caption=off mobile_caption=off lightbox=colorbox mobile_lightbox=photoswipe lightbox_max_size=et-pb-portfolio-image-single max_rows=1 ng_gallery=83]

 

og mere…