Endelig lykkedes i dag at gennemføre vores tur til Refshaleøen – sidste sæson var alt lukket på den planlagte tidspunkt.

Refshaleøen er et kæmpestort område, hvor B&W værftet tidligere lå. Engang var det Danmarks største skibsværft og største arbejdsplads. Værftet gik konkurs i 1996, og i mange år lå området øde hen.
Nu er det et nyt hipt område i København med en masse græsrodsaktiviteter, småindustri, studieboliger m.v. og ikke mindst Reffen – et nyt stort område med gadekøkkener, som har afløst Papirøen.

Vi var 10 interesserede som mødtes klokken 10:30 ved Copenhagen Contemporary – et stort moderne kunstgalleri. Vi delte os op og begyndte at gennemsøge området for spændende og interessante motiver.
Og der findes ret mange – mange forladte og forfaldne fabriksbygninger, en del med spændende aktiviteter i og meget hyggeligt.
Der var gamle bygninger, rustent metal, gamle skibe, smuldrede biler, men også bungee jump og anden vandsport; altså rigtig gode fotomuligheder.

Klokken 12:30 mødtes vi igen i Reffen, hvor man kunne hygge sig med god mad og øl.
Vejret startede lidt gråt og kedeligt, men efterhånden kom solen frem, og vi fik en klar fornemmelse af, at området er et yndet udflugtsmål, hvor der også senere på eftermiddagen var koncerter.

Efter fællesspisning fortsatte de fleste med at gå rundt og tage billeder, mens andre tog hjem igen.

 

Her kan du se alle billeder fra fototuren:

[justified_image_grid preset=2 thumbs_spacing=5 row_height=150 link_title_field=off img_alt_field=off download_link=no caption=off mobile_caption=off lightbox=colorbox mobile_lightbox=photoswipe lightbox_max_size=et-pb-portfolio-image-single max_rows=1 ng_gallery=99] 

og mere…