Jeg synes, at vi er meget heldige i klubben med at have så mange spændende kontakter til andre organisationer og klubber, som f. eks. FAM i Kejserdalen.
Det giver os medlemmer mange muligheder for at tage sports – og action fotos, som vi ellers ikke ville have.
Så stor tak til Jer, der igennem tiden har skaffet disse kontakter 😊.

Der blev afholdt klubmesterskab i Kejserdalen i onsdags, hvor jeg var heldig at have mulighed for at fotografere mit første motor cross løb.
Klubbens officials i klubhuset, hvorfra man kunne overvåge hele banen, var utroligt søde og venlige.
Jeg lånte en gul vest, så jeg blev mere synlig for kørerne, og fik et par forslag til, hvor det kunne være godt at stå.
De forslag valgte jeg dog ikke at følge.
Jeg fandt mig i stedet en position midt på baneområdet, hvor kørerne kom forbi på begge sider af mig, så jeg både havde motiver til hurtig lukkertid ( 1/1600 – 1/2500 sekund ) samt sving med mulighed for at lege med langsom lukkertid – jeg forsøgte mig med helt op til 1/40 sekund.

Jeg havde valgt at tage mit R5 samt et 70-200 mm f/2,8 objektiv med. Og det var generelt et valg, jeg var meget tilfreds med, selv om man får lov at komme MEGET tæt på banen og kørerne.

Jeg håber bestemt, at jeg får flere muligheder for at fotografere derude igen, og så vil jeg tage et ekstra kamera og et 24-105 mm objektiv med også.
Kørerne startede med opvarmning / træning fra kl 16.00 – 16.45 og fra kl 17.00 gik kampen om trofæerne i gang.
Jeg fik desværre ingen billeder af kørere med pokaler, da mit SD kort løb fuldt kl 17;43, så jeg kunne tage hjem og gå i krig med at gennemse m.m. det ca. 4700 raw filer 😉
(Kurt)