“Først tusind tak for en dejlig dag.
Jeg synes det var en dejlig oplevelse.
Vi havde god tid, i princippet 2 billeder på 1 time.
Der var således 5 timer til rådighed til 10 billeder.
Hvis nogen rigtig skulle presses skulle tiden være kortere.
Alle er jo deres største fjende, billederne er aldrig gode nok, men med denne model er der eet skud i bøssen og så er det bare videre.
Ved vores oprindelige model med flere billeder af hvert emne, har man jo problemet nor der er skudt fx. 10 billeder af samme emne, så skal man til at vælge, og er man nogen sinde tilfreds?
Nogle måtte ” genstarte” og så var det godt der var tid til det.”

(Steen)

“Min første tanke, var at emnerne var gode og meget forskellige.
Jeg besluttede at lade min cykel stå ved Kulturværftet og begyndte at jagte mit første billede til fods.
Vejret var fint til at starte med, så det startede godt.
Jeg brugte dog en del tid på at finde det rette motiv til første emne (hvilket jeg også gjorde til alle de andre emner), men jeg fik skudt et lidt skævt og anderledes første skud.
De næste par emner havde jeg svært ved at finde og der dukkede da også et par pludselige og ret voldsomme skybrud op midt i det hele. Jeg måtte søge ly under en markise ved en slikbutik, så da jeg ventede på tørvejret, spiste jeg lidt af min madpakke.
Monica dukkede op og spurgte om jeg var godt med – men det var jeg ikke. Jeg havde kun 2 billeder i kassen og klokken var allerede blevet 12:15… Jeg måtte herfra skynde mig meget rundt efter de sidste 8 emner, da deadline var kl. 15. Så da jeg også mødte Henrik midt i et lyskryds, måtte jeg pænt sige at jeg måtte skynde mig videre.
Og da jeg er typen der godt kan lide at bruge meget tid på detaljer og eftertænksomhed, blev jeg her udfordret i stor stil.
Jeg fik taget mit sidste billede 10 minutter før deadline.
Det var ret sjovt og udfordrende på den vildt spændende måde, netop fordi vi kun måtte skyde 1 billede af hvert emne. “One shot”… – Det var super lærerigt!
I øvrigt gik jeg rundt ved havnen og i centrum.
Distance: 10,2 km, tid: 4 timer 48 minutter”

(Kasper)