Denne fredag aften var vi på årets anden fototur – vi skulle tage aftenbilleder.
Turen var flyttet fra lørdag til fredag pga stor risiko for regn om lørdagen. Denne aften var det køligt, men det holdt tørvejr.

Med invitationen til turen var der et par artikler med gode råd til aften- og natfotografering: Manuel indstilling, blænde på 9 eller højere for at opnå dybdeskarphed, lang lukkertid – eksperimenter med 10-15 sekunder og opefter. Afprøv bracketing, så der er forskellige billeder at vælge mellem.
Og selvfølgelig stativ.

Vi mødtes kl. 18.30 ved Metrostation DR Byen, hvorefter vi bevægede os op langs Emil Holms Kanal, forbi Tietgenkollegiet, frem til Københavns Universitets afdelinger på Amager.
Her var den store attraktion cykelparkeringerne under tre store kupler på Karen Blixens Plads.
Det gav masser af spændende vinkler.

Derefter gik vi forbi Islands Brygge metrostation – hvor en pizzabod fristede en enkelt deltager!! – ned gennem Njalsgade kvarteret til havnen ved Islands Brygge.
Så gik vi hen til den nye gang- og cykelbro Lille Langebro – en meget flot og fotogen bro.
Derefter over broen til Blox, hvor der var fine billedmuligheder af havnen, og op langs Frederiksholms Kanal med et kig ind til Ridebanen bag Christiansborg.

Og så sluttede vi på Gl. Strand i Cafe Diamanten til en tiltrængt øl, kaffe, vand eller lignende, og vi fik også varmen igen.

Det var en meget fin rute med meget varierede motiver, og det var spændende at få afprøvet vores evner i aftenfotografering.

Vi var 14, der var mødt op denne aften, som havde en hyggelig og sjov aften med masser af gode billeder.

Her kan du se alle billeder fra fototuren:

[justified_image_grid preset=2 thumbs_spacing=5 row_height=150 link_title_field=off img_alt_field=off download_link=no caption=off mobile_caption=off lightbox=colorbox mobile_lightbox=photoswipe lightbox_max_size=et-pb-portfolio-image-single max_rows=1 ng_gallery=130]

og mere…