Så er dette meget ”specielle” år endelig overstået.
Pyha!

Det gav mange udfordringer for klubben stort set i alle 12 måneder
.
Indtil slutningen af maj måned måtte vi jo ikke mødes indenfor – derfor afholdt vi vores klubaftener (altså bedømmelser, forberedelser, billedvisninger, foredrag og sæsonstarten) via internet/Zoom, som stadigvæk var lidt mærkeligt for os, selvom vi var lidt vant til det fra sidste år.
Men det er alligevel klart bedre end ingenting.
Og man skal jo altid prøve at gøre sit bedste, ikke?
Derfor besluttede bestyrelsen, at vi ret tit mødtes udenfor for at nyde fototure, workshops, udstillinger osv.
Det har hver gang været en god oplevelse og vi var meget glade for at kunne ses ”i det virkelige liv” (selvfølgelig i overensstemmelse med Corona-restriktionerne).

En gang om året plejer klubben at rejse til udlandet, og denne gang var der planlagt en fototur til Wien.
Men det blev jo ikke til noget (vi prøver igen i 2022). I stedet for tog 15 medlemmer plus 2 ledsagere til Bornholm, som var en rigtig god (også fælles) oplevelse.

I slutningen af maj kunne vi endelig mødes indenfor igen – vi begyndte med bedømmelsen af vores 4. interne fotokonkurrence – og denne gang prøvede vi for første gang at optage lyden og skærmen, og lægge det sammen til en video, så der var mulighed for at gennemse bedømmelsen – spændende.
Vi fik endelig afholdt vores Generalforsamling (som normalt skulle være i marts måned).

Juni måned gik hurtigt, mens vi nød vejret og tog ud i vores dejlige, lokale naturområde, og afholdt en ”Basic”-kursus udenfor klublokalet.

Bestyrelsen besluttede, at afholde 2 Sommer-workshops (en med sort/hvid- og en med flash-fotografering). Det var en rigtig stor succes (der deltog hhv 19 og 14 medlemmer), og der bliver stadigvæk snakket om denne oplevelse i dag.
Da ikke så mange rejste væk om sommeren men blev hjemme, var det et rigtig godt alternativ.
Dette vil vi gentage igen i sommeren 2022…

Så kom efteråret og vi var ikke sikre på, om vi kun afvikle vores meget tæt spækkede program (igen pga. Cor…), men det holdt næsten (der blev desværre aflyst 2 gange pga vejret)!
Vi lavede workshops, havde foredrag, dejlige fototure (der var sågar en 7 personers gruppe, som tog til Island i 5 dage), bedømmelser og meget mere.
Spændende.

Vores medlemsstatus er meget tilfredsstillende – vi øgede medlemstallet fra 46 til 50, selvom der var 3, som meldte sig ud.

Så fik et medlem – nemlig Monica – sin (og klubbens) første guldmedalje fra SDF i kategorien ”Monochrome papir” i ”Den nationale 2021”.
Desuden fik i alt 6 medlemmer billeder antaget.
Et flot resultat når man deltager for første gang…

Klubben fik også en fin 2. plads i RNF´s sæson 2020/21 – vi har næsten slået KFAK!

Klubben deltog for anden gang i FIAP’s internationale klubkonkurrence med en pæn forbedring fra året før.

Alt i alt altså et meget ”op og ned”-år for os.
Vi håber, at der kommer mere stabilitet i 2022, og at man kan føle sig mere tryg igen.

Det var i hvert fald en stor fornøjelse at nyde tiden sammen med klubmedlemmerne, og vi vil gerne sige ”Mange tak og på gensyn” i 2022!!!