Det er bare noget andet, hvis man har et printet billede i hånden eller kan betragte det på væggen.
Vores medlemmer vil jo gerne vise deres værker til offentligheden.

Derfor udstilller vi indimellem vores billeder - tidligere har vi udstillet hos "Galleri Schurmann" ved Kronbrog.

De bedste billeder af projektet "Hornbæk 365" blev udstillet på Hornbæk Biblioteket om sommeren 2019 i 2 måneder.

Når vores projekt "Livet i Espergærde" bliver færdige, så udstilles det på byens bibliotek.

Desuden bliver nogle af vores billeder, som vi tog i 2018 til "Nordisk Litteraturfestival" udstillet før sommeren 2019 på Helsingør Biblioteket.

Vores medlemmer vil jo gerne vise deres værker til offentligheden.

sidste udstillinger

Kære besøger!

Hjemmesiden er desværre ikke tilgængeligt i denne oplysning i øjeblikket.

Vær så venlig og drej din tablet til landskab, eller skift til din bærbar, computer eller smartphone!

Mange tak!