I dag skulle vi have nydt foredraget ”Portrætfoto af mennesker i deres miljø” af vores medlem Per, men vi blev nødt til at flytte det til oktober.
Så vi besluttede, at Steen og Martin skulle fortsætte med et ”Basic”-kursus.
Men – de to ombestemte sig, fordi de gerne vil gøre noget anderledes, som er endnu både spændende men også lærerigt for vores medlemmer.

Derfor mødtes vi ved Kulturværftet i Helsingør klokken 19.00 lige i starten af den ”Gyldne time” (altså hvor solen starter med at gå ned), efterfulgt ca. kl 20.00 af den ”Blå time” (altså hvor solen allerede er gået helt ned, men hvor lyset på himlen bliver helt blåt og violet).
Området er jo altid fint – og vi har været der mange gange – og så var opgaven, at lave nogle gode stemningsbilleder rundt om Kronborg og Kulturværftet.
Et par medlemmer havde meget travlt (jeg forstod det ikke i starten, men efter kort tid kom svaret): solen forsvandt meget hurtigt bag byen, og der var kun et par steder, hvor man virkelig kunne se de sidste solstråler.
Det lykkedes for et par medlemmer at indfange dem, mens andre tog billeder med en meget farverig himmel (gul, orange, rød, violet, blå osv.).

Der kom nogle rigtig fine billeder ud af det.

Klokken 20.30 mødtes vi i vores klublokale, hvor der var lidt tid til at gennemse ens billeder, evt. redigere dem, og aflevere dem til Martin.

Imens var det selvfølgelig også muligt at kunne aflevere papirbilleder til ”FK 5/21”, hvor det faste emne er ”Nyt og gammelt”.

Lidt over kl. 21.00 begyndte vi at vise vores bedste 3 billeder.
Det var meget spændende at se, hvad vores medlemmer fik ud af turen – virkelig skønne, dejlige og rolige billeder, hvor vi godt kunne mærke den fine sommeraftenstemning.

Mange tak for en skøn tur!