Jeg har fotograferet i flere år, og inden jeg kom til klubben havde jeg et Sony A300 spejlrefleks kamera. Det brugte jeg flittigt, og da jeg skiftede det ud blev det til Nikon D700,  som er fullframe. Billederne blev større men der var også flere detaljer på billedefilen. Nu har jeg skiftet lidt og bruger mest Nikon D810, med et udvalg af forskellige objektiver.

Jeg blev medlem af fotoklubben i 2010, da var klubben et år. Det var fantastisk. Nu var der mange andre fotointeresserede og det var en fornøjelse med forskellige opgaver, udstillinger og konkurrencer. Og når jeg har et spørgsmål om et eller andet, er der altid een ,der har et svar.

Jeg har lært utroligt meget både om foto teknik, billede komposition, billederedigering og mange andre ting. Her er også altid nogle, som vil ud og fotografere. Så kan jeg skrive på vores blog i medlemszonen og komme med et forslag og så tager vi på ” ad hoc” tur.