Autodidakt fotograf og filmklipper; – æstetisk funderet, med hang til den gode historie og det smukke billede …

Baggrund:

Jeg er født 3 måneder for tidligt i 1979, hvilket har medført et totalt blindt venstre øje og et meget nærsynet højre øje, med en styrke på minus 7,5 (svarende til 35% af normalt syn). På trods af dette, har jeg udviklet en stor sans og interesse for det visuelt smukke (æstetik) – lyset, farverne, detaljerne, teknikken, billedet og kameraet.

Da jeg var 14 år gammel, fik jeg mit første videokamera, som jeg flittigt brugte til at udforske verden omkring mig med – både som instruktør, fotograf og skuespiller i mine egenproducerede amatør-film. Siden hen har jeg i en lang årrække været både fotograf og klipper i film- & tv branchen. Jeg har arbejdet med et meget bredt spektrum indenfor alt lige fra privat bryllupsfilm, undervisningsvideoer, koncerter, musikvideoer og reklamefilm, til kortfilm, tv dokumentar og biograffilm.

Først i sommeren 2018 sprang jeg ud som amatør still-fotograf, da jeg havde lånt et ældre Nikon D40 DSLR kamera af en lokal fotograf. I foråret 2019, deltog jeg i et Foto Maraton i Helsingborgs Fotoklubb, Sverige – og denne konkurrence vandt jeg suverænt på “udebane”. I sommeren 2019 købte jeg mit første spejlreflekskamera – et Nikon D5600 i DX-format. Et fotografisk eventyr i en ny spændende, still-fotografisk verden, åbnede sig for mig. – At dele den fotografiske interesse med ligesindede i klubben, lære nyt, inspireres samt tage på en masse spændende fototure sammen, er kun begyndelsen på mit DSLR-fotografiske kapitel…