Vi måtte ændre programmet for to torsdage i juni (10.6. og 17.6).

Oprindeligt skulle vi have forberedt os til konkurrencen ”Mellem Sund og Bælt” – men kun et medlem (Kasper) ønskede at deltage.

Vi skulle også have indviet vores nye printer (A3) i klubben.
En forening er flyttet ud af forhuset på Damgården, og her har vi fået mulighed for at lave et billedværksted!!! Vi får vi et skab, hvor vi placerer printeren samt computer, skæremaskiner (vi har nu 2), passepartoutrammer, papir, blæk osv.

Det giver os mulighed for at afholde ”print, klip og klistre”-aftener hver gang, vi har aflevering til vores interne fotokonkurrencer.
Dvs. at man kommer på aftenen med sine billeder på fx en USB-nøgle, får dem printet ud (priserne er meget rimelige), kan købe en passepartout, skære den, klistre sit billede på og aflevere det.
Det bliver super nemt!!!

Det bliver så dejligt!
Desværre er lokalerne ikke klar endnu – de skal først males og indrettes med nye stole og borde. Så det måtte vi også opgive denne aften.

Så derfor blev vi nødt til at ændre vores aktiviteter med kort varsel.
Bestyrelsen besluttede at afholde en ”Hygge-fototur” i vores nærområde.
Og det blev en perfekt aften.
Der kom 18 medlemmer, rigtig dejligt!
Vi gik ud lige efter 18.30 fra klubhuset imod Pindemosen og skoven, hvor vi delte os op i en ”Makro”-gruppe og en ”Landskabs”-gruppe.

Vi kom hurtigt til en stor mark med nogle små ”vilde” blomster, hvor nogle medlemmer lagde sig på jorden og prøvede at indfange det fantastiske varme sollys, som skinnede gennem blomsterne.
Nogle af medlemmerne forsøgte også at lave nogle billeder til emnet ”Bokeh”, som er det faste emne til vores 4. fotokonkurrence.
Spændende.
Det var så dejligt at se, at alle var i godt humør, og der blev snakket meget med hinanden.

Efter et stykke tid sluttede ”Landskabs”-gruppen sig til ”Makroerne”.
Der var også 4 flotte heste på marken, som blev nysgerrige og kom tæt på os.

Til sidst gik vi sammen tilbage til klubhuset, hvor vi hyggede os med sjov snak, kaffe og kiks.
Vi nød at være sammen igen på en rigtig typisk varm sommeraften.
Mange, mange tak!!!