Redigering er selvfølgelig også en vigtig del af at gøre sit billede færdigt.
Tidligere gik man i mørkekammeret, i dag redigerer man billeder elektronisk.
Der findes flere programmer, som er rigtig velegnede til det, fx Adobe Lightroom og Photoshop, men også Serif Affinity Photo og PhaseOne CaptureOne.

Der er generelt svært i klubben at etablere ét program som fælles standard - der er forskellige meninger og også forudsætninger.
Derfor har vi lavet en workshop i år, hvor vi dannede 2 grupper (en med Adobe og en med Affinity Photo).
På denne måde var det ret nemt og meget lærerigt for alle at øve sig i denne spændende aktivitet.
Det bliver en fast workshop hvert sæson.

Termin(er) i 2020:

Redigering er selvfølgelig også en vigtig del af at gøre sit billede færdigt.
Tidligere gik man i mørkekammeret, i dag redigerer man billeder elektronisk.

Det bliver en fast workshop hvert sæson.

Termin(er) i 2020:

Kære besøger!

Hjemmesiden er desværre ikke tilgængeligt i denne oplysning i øjeblikket.

Vær så venlig og drej din tablet til landskab, eller skift til din bærbar, computer eller smartphone!

Mange tak!